Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst

Magnetiseren

Natuurgeneeskunde Fytotherapie Homeopathie Magnetiseren Acupunctuur Shiatsu

Het heilmagnetisme

Wat is heilmagnetisme?
Het heilmagnetisme is zou oud als de mensheid zelf. Het gaat uit van de aanwezigheid van alles doordringende en verbindende energieën die invloed hebben op de gesteldheid van de mens. Als het evenwicht in de energieverdeling verstoord is, raakt het lichaam uit balans en wordt het ziek.
De magnetiseur herstelt de energiebalans door middel van handopleggingen of strijkingen langs (de pijnlijke delen van) het lichaam, waarmee hij energie toevoegt om de verdeling te herstellen. Deze energie-overdracht kan soms aanvoelen als warmte, of juist als koude tintelingen of rillingen over het lichaam.
Ondanks de eeuwenlange ervaring en toepassingen van magnetisme, weten we niet precies waarom deze behandelmethode zo doeltreffend kan zijn. Toch blijkt uit de statistieken dat deze onverklaarbare geneeswijze doeltreffend is bij vele patiënten en klachten.

Wordt het vergoed?
Afhankelijk van uw zorgverzekering is gehele of gedeeltelijke vergoeding mogelijk. Raadpleeg hiervoor uw polis of klik hier voor een overzicht van de zorgverzekeraars.

Een magnetiseur bij u in de buurt
Alle NWP-leden met de licentie Heilmagnetisme hebben hierin een goede, gedegen opleiding gevolgd.
Als u adressen wilt van magnetiseurs in uw omgeving, dan kunt u hier even kijken.