Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst

Mevr. J.M.B. Schoot Uiterkamp

Mevr. J.M.B. Schoot Uiterkamp
Wilgenlaan 12
8302 AM Emmeloord
Telefoon: 0527-631 525
Plattegrond
Licentie: Na

www.liemonatuurgeneeskunde.nl

Aanvullende opleidingen:
Sommige zorgverzekeraars vereisen m.i.v. 2017 aanvullende opleidingen van de behandelaar, deze behandelaar voldoet aan deze voorwaarde.

Opleidingen

Academie voor natuurlijke geneeswijzen te Meppel.
Veel bij- en nascholing o.a. op gebied van coaching, voeding, hormonen, immuunsysteem, depressie, spijsvertering en darmen, orthomoleculaire geneeskunde, haaranalyse en ontlastingonderzoek. 


Route

Voor navigatiesystemen intoetsen: Espelerlaan 80 (schuin tegenover de begraafplaats). U rijdt het parkeerterrein op van o.a. ROC "de Friese Poort" en "FlevoBoys". Aan het einde van de lange parkeerplaats ziet u "FitFun". Gezondheidscentrum "de Wilg" zit daaraan vast.


Tarieven

zie: www.liemonatuurgeneeskunde.nl


Openingstijden

zie: www.gc-dewilg.nl Het gezondheidscentrum "de Wilg" heeft meerdere disciplines onder 1 dak!Terug

De natuurlijke weg naar gezondheid

Veel mensen leven met vage, chronische en/of complexe gezondheidsklachten. Hierbij kan natuurgeneeskunde helpen de oorzaak te achterhalen en oplossingen bieden. In een uitgebreid eerste gesprek komen uw klachten, ziektegeschiedenis en evt. andere ziekmakende factoren aan bod. U als (zieke) mens staat hierbij centraal.
Diagnostiek: Er kan gebruik gemaakt worden van diagnosemethoden als

  • Iriscopie: geeft inzicht in aanleg en oorzaak van eventuele verstoringen.
  • Ontlastingonderzoek: geeft  met name informatie over de darmen, darmflora, schimmels en parasieten, weerstand en de spijsvertering
  • Haaranalyse: screent de vitaliteit van organen en orgaansystemen, tekorten aan mineralen, de belasting door zware metalen.

Behandelplan: Op basis van de bevindingen worden behandeling en begeleiding persoonlijk op u afgestemd en met u besproken. Er wordt gekozen voor natuurlijke methoden die de meeste kans van slagen hebben. Uw persoonlijke voorkeuren kunnen een rol spelen.
Therapie: Met behulp van o.a. voedingsadviezen, orthomoleculaire geneeskunde, fytotherapie en coaching wordt getracht werkelijke genezing te bereiken. Daarbij wordt eigen verantwoordelijkheid en zelfwerkzaamheid gevraagd. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht en betrokkenheid.