Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst

Praktijk voor natuurgeneeskunde

Praktijk voor natuurgeneeskunde
Peter van de Wetering
Rode Schutplein 27
5735 AM AARLE-RIXTEL
Telefoon: 0492 - 384820
Plattegrond
Licentie: Ho/Na/Ph
Fax: 0492 - 384686


Aanvullende opleidingen:
Sommige zorgverzekeraars vereisen m.i.v. 2017 aanvullende opleidingen van de behandelaar, deze behandelaar voldoet aan deze voorwaarde.

Opleidingen

Aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde te Arnhem (HvNA) heb ik een vijfjarige HBO-opleiding gevolgd en met succes in 2003 afgerond.
Ik ben opgeleid in Fytotherapie (kruidentherapie), Bachremedies, Schusslercelzouttherapie en Massages.


Route

Vanuit Den Bosch of Helmond rijdt u bij de stoplichten Aarle-Rixtel in en u blijft de weg volgen tot aan de fietswinkel.
Hier gaat u linksaf, daarna rechtdoor de verhoging (drempel) over. Na ongeveer 50m ziet u aan uw rechterzijde het Rode Schutplein (straatnaambordje is ook rood in plaats van doorgaans blauw).

Vanuit Lieshout rijdt u Aarle-Rixtel in en gaat bij de rotonde rechtsaf (1/4 rond), na de drempel 1e weg links, daarna meteen rechts.
Na ongeveer 25m staat u voor de praktijk.


Tarieven

Eerste consult 60,00 Euro (ong. 1,5 uur)
Vervolgconsult 40,00 Euro (ong. 1 uur)


Openingstijden

Maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend en vrijdag de gehele dag echter alleen na een vooraf gemaakte telefonische afspraak.
Telefonisch spreekuur: maandag, dinsdag en donderdag van 13:00 tot 13:30 uur.
Om een afspraak te maken kunt u altijd de band inspreken, u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.Terug

Praktijk voor natuurgeneeskunde

Na een gemaakte afspraak komt u bij mij in de praktijk voor een eerste consult. Dit consult duurt ongeveer 1,5 a 2uur. Tijdens dit consult hebben we een uitgebreid gesprek over uw klachten en klachten die u in het verleden heeft gehad. Tevens maak ik een digitale foto van uw oog, aan de hand waarvan we gaan kijken waar uw klachten verband mee kunnen hebben.
Ook kan het zijn dat ik bij u op het lichaam de reflexpunten controleer die in verband staan met de verschillende organen.
Na dit eerste consult ga ik voor u een specifiek behandelplan opstellen, omdat ik er vanuit ga dat elk mens uniek is. Nadat u begonnen bent met de behandeling heeft u na ongeveer 6 weken een vervolgconsult om het verloop te volgen en te kijken of er dingen veranderen of misschien bijgesteld mogen worden.
Vaak krijgt u een combinatie van verschillende therapievormen die, naar mijn idee, voor u het best passend zijn.