Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst

Praktijk voor Natuurlijke Geneeswijzen

Praktijk voor Natuurlijke Geneeswijzen
Angela Dol
Herderweg 11
7312AG Apeldoorn
Plattegrond
Licentie: Na
Mobiel: 06 5207 5350

www.angeladol.nl

Aanvullende opleidingen:
Sommige zorgverzekeraars vereisen m.i.v. 2017 aanvullende opleidingen van de behandelaar, deze behandelaar voldoet niet aan deze voorwaarde.

Opleidingen

Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen Noord Nederland te Meppel.


Openingstijden

Afspraken kunnen per telefoon of via email gemaakt worden.Terug

Ontdek je eigen bron van levenslust

Heb je last van  lichamelijke klachten? Zit je niet goed in je vel of heb je te maken met  emoties die om aandacht vragen? Dan is dat een signaal dat het anders moet in  je leven. Misschien sta je voor nieuwe keuzes. Of krijg je te maken met een  nieuwe fase in je ontwikkelingsproces. Het is in elk geval duidelijk dat je lichaam je aangeeft dat je stappen moet gaan zetten. Omdat je in een gebied zit dat niet prettig aanvoelt.

  Het is een gebied dat soms nauwelijks tastbaar is. En moeilijk te omschrijven.  Het kan fysiek zijn of mentaal. Maar altijd héél voelbaar.
  Als je dat herkent, ben je van harte welkom in mijn praktijk. Ik kan je dan  resultaatgericht begeleiden en ondersteunen om blijvend in een ánder en vooral  prettig gebied terecht te komen. Waarin je klachten geen vat meer op je  krijgen. Maar ook waarin je je levenslust gaat ontdekken en gaat stralen.
  Tijdens het eerste  consult kom je al veel te weten over de te nemen stappen.

 

Specialisaties

  Oorsuizen
  Fibromyalgie
  Reuma
  Pijnbestrijding
  Seksualiteit
  Ondersteuning van klachten waar geen  remedie voor lijkt te bestaan.

 

 

Heb je last van lichamelijke klachten? Zit je niet goed in je vel of heb je te maken met emoties die om aandacht vragen? Dan is dat een signaal dat het anders moet in je leven. Misschien sta je voor nieuwe keuzes. Of krijg je te maken met een nieuwe fase in je ontwikkelingsproces. Het is in elk geval duidelijk dat je lichaam je aangeeft dat je stappen moet gaan zetten. Omdat je in een gebied zit dat niet prettig aanvoelt.
Het is een gebied dat soms nauwelijks tastbaar is. En moeilijk te omschrijven. Het kan fysiek zijn of mentaal. Maar altijd héél voelbaar.
Als je dat herkent, ben je van harte welkom in mijn praktijk. Ik kan je dan resultaatgericht begeleiden en ondersteunen om blijvend in een ánder en vooral prettig gebied terecht te komen. Waarin je klachten geen vat meer op je krijgen. Maar ook waarin je je levenslust gaat ontdekken en gaat stralen.

Tijdens het eerste consult kom je al veel te weten over de te nemen stappen.

 

Specialisaties
Oorsuizen
Fibromyalgie
Reuma
Pijnbestrijding
Seksualiteit
Ondersteuning van klachten waar geen remedie voor lijkt te bestaan.